home | contact | adverteren | maak startpagina | maak favoriet | rss | inloggen    Zondag, 20 April 2014
Regio Steenwijkerland

   08-11-2012   Speciale Girls Only in het Luxor Theater
Steenwijk - Het Luxor Theater organiseert een unieke voorvertoning in de Girls Only met de film Pitch Perfect op vrijdagavond 9 november om 19.00 uur. Speciaal voor meisjes van twaalf tot en met negentien jaar.

 lees verder

   25-08-2012   Hoogstaande gondelvaart trekt minder publiek
Giethoorn - De traditionele gondelvaart in Giethoorn trok dit jaar minder mensen dan de voorgaande editie van het evenement. De gondels daarentegen waren kwalitatief van hoogstaand niveau.

 lees verder

   22-08-2012   Pracht en praal tijdens Gondelvaart Giethoorn
Giethoorn - De traditionele gondelvaart in Giethoorn wordt ieder jaar op de laatste zaterdag van augustus gehouden. Op deze dag kunnen de gondelvaartliefhebbers zich vergapen aan de pracht en praal die de inwoners van dit pittoreske waterdorp hebben ontworpen en gemaakt.

 lees verder

   03-07-2012   Strippers in het Luxor Theater
Steenwijk - Het Luxor Theater in Steenwijk organiseert op 11 juli aanstaande een exclusieve Ladies Only. Tijdens deze avond zal de film Magic Mike eenmalig vertoont worden en is er een vette act. Reserveren is aanbevolen, want wegens succes is er nu al een extra zaal beschikbaar.

 lees verder

   21-06-2012   Giethoorn maakt zich op voor jaarlijkse Zomermarkt
Giethoorn - Op vrijdag 27 juli 2012 staan er meer dan 30 kramen op het Eendrachtsplein in Giethoorn. Deze exclusieve Zomermarkt wordt jaarlijks met succes door Kulturhus De Eendracht georganiseerd.

 lees verder

   04-06-2012   Ladies Only Xclusive bij Luxor Theater
Steenwijk - Op woensdagavond 6 juni organiseert het Luxor Theater een Ladies Only Xclusive. Deze speciale avond wordt slechts 2 keer per jaar georganiseerd en is specialer dan de normale Ladies Only.

 lees verder

   10-02-2012   Politie let streng op parkeren bij Hollands Venetie Tocht
Steenwijkerland - De Hollands Venetie Tocht die aanstaande zondag in Steenwijkerland wordt gereden belooft een waar spektakel te worden. Er worden dan ook 80.000 schaatsers en bezoekers verwacht bij deze schaatsklassieker.

 lees verder

   04-02-2012   Massaal op de schaats in Giethoorn
Giethoorn - Zaterdag zochten de mensen massaal het natuurijs op. In Giethoorn schaatsten honderden mensen hun rondes over het mooie Bovenwiede.

 lees verder

   07-12-2011   Mannenavond met nieuwe New Kids film grandioos succes
Steenwijk - Een drukte vanjewelste in het Luxor Theater in Steenwijk dinsdagavond. Ruim 120 mannen kwamen af op de Mannenavond, waar de nieuwe New Kids Nitro film getoond werd. De bioscoopavond voor mannen was hiermee volledig uitverkocht.

 lees verder

   25-10-2011   Mannenavond in teken van Heineken Ontvoering
Steenwijk - Na het verloren kort geding van Holleeder, is de film: De Heineken Ontvoering vrij vertoonbaar in de Nederlandse bioscoop. Het Luxor Theater heeft besloten om er 1 november een Mannenavond aan te wijden.

 lees verder

   18-10-2011   Horrornacht in Luxor Theater Steenwijk
Steenwijk - Het Luxor Theater in Steenwijk houdt dit jaar wederom een heuse horrornacht. Gedurende de nacht kijken de bezoekers naar vier horrorfilms, waarna ze in de ochtend getrakteerd worden op een ontbijt.

 lees verder

   12-10-2011   Nieuwe All Stars hoogtepunt op Mannenavond
Steenwijk - Voor de mannen hield het Luxor Theater in Steenwijk wederom een mannenavond die ditmaal geheel in het teken stond van voetbal. Circa 75 mannen bekeken dinsdagavond de wedstrijd van het Nederlands elftal, met aansluitend de voorpremiere van All Stars 2.

 lees verder

   11-10-2011   Jaarlijkse hondenwandeling Dierenkliniek de Woldberg
Steenwijk - Ieder jaar organiseert Dierenkliniek De Woldberg een wandeling voor haar klanten met hun honden, gekoppeld aan een goed doel. De weersvoorspellingen waren vooral erg nat, maar de opkomst was goed.

 lees verder

   11-10-2011   Prijsuitreiking vakantiefiets bij Bever in Steenwijk
Steenwijk - Duizenden aanmeldingen bij Bever in Steenwijk, maar Dhr. Lentz uit Zwolle ging er vandoor met de hoofdprijs: Een splinternieuwe fiets, inclusief tassen.

 lees verder

   06-10-2011   Unieke mannenavond in Luxor Theater
Steenwijk - Het Luxor Theater Steenwijk heeft op dinsdag 11 oktober weer een zeer bijzondere Mannenavond. Om 20.00 uur start de avond met de live-wedstrijd Nederland-Zweden, met aansluitend de voorpremiere van All Stars 2.

 lees verder

   26-09-2011   Dierendag en hondenwandeling bij Dierenkliniek de Woldberg
Steenwijk - Net als de vorgaande jaren organiseert Dierenkliniek de Woldberg weer een feestelijke dierendag. Op woensdag 5 oktober is iedereen welkom op de Kaasweg 2 te Steenwijk.

 lees verder

   30-08-2011   Steenwijkerland organiseert opnieuw Plattelandsdag
Steenwijkerland - Op zaterdag 3 september 2011 wordt voor de vierde keer de plattelandsdag Over het Hek georganiseerd. In 2010 bezochten ruim 5000 mensen de plattelandsdag. De dag is bedoeld om het ondernemerschap op het platteland op een positieve manier onder de aandacht te brengen.

 lees verder

   30-08-2011   Straattheatergroep Salon Big Hair voor het eerst voor publiek
Steenwijk - Dinsdagavond 6 september om 20.00 uur presenteert Straat Theater Salon Big Hair zich voor het eerst voor publiek. Dit vindt plaats bij Grand Cafe De Rechter in Steenwijk.

 lees verder

   28-08-2011   Prachtige gondels in een koud Giethoorn
Giethoorn - Het koude, gure weer zaterdagavond zorgde ervoor dat er minder mensen langs het water stonden dan het voorgaande jaar, om de traditionele gondelvaart te bekijken. Echter, de thuisblijvers hebben wel heel wat moois gemist.

 lees verder

   20-08-2011   The Next wint schitterende editie Theatercorso 2011
Sint Jansklooster - De editie 2011 van het jaarlijkse Theatercorso in Sint Jansklooster was er een om in te lijsten. Onder ideale weersomstandigheden toonden de wagenbouwers hun schitterende corsowagens aan het publiek dat in grote getale naar het evenement kwam.

 lees verder

   14-08-2011   Zet m op 11-Tour in Giethoorn
Giethoorn - In de maanden juli en augustus trekt RTV Oost voor het derde achtereenvolgende jaar door de provincie met de -Zet m op 11-Tour-. Het bezoek aan Giethoorn staat mede in het teken van -Het leukste dorp van Overijssel-.

 lees verder

   28-07-2011   Onverwacht grote opkomst bij instore optreden Jannes
Steenwijk - Rijen dik stonden circa tweehonderd fans te wachten op het optreden dat Jannes, bekroond tot Koning van de Piratenmuziek, gaf in de Formido bouwmarkt in Steenwijk. Dit naar aanleiding van een contract dat vandaag tussen beide partijen gesloten werd.

 lees verder

   26-07-2011   Ook Rob Ruijgh en Bauke Mollema naar Profwielerspektakel
Steenwijk - Naast Johnny Hoogerland, Lieuwe Westra en nationaal kampioen Pim Ligthart komen hun ploeggenoot Rob Ruijgh, Rabobankrenner Bauke Mollema en Thomas Dekker naar het Profwielerspektakel van Steenwijk op zaterdag 30 juli.

 lees verder

   11-07-2011   Harry Potter Marathon in het Luxor Theater
Steenwijk - Dinsdag 12 juli om 21.00 uur start in het Luxor Theater Meppel en Steenwijk een filmmarathon met de laatste twee delen van Potter, met om 00.01 uur de wereldpremiere van HP and the Deadly Hallows 7b.

 lees verder

   06-07-2011   Springen voor schoon zwemwater
Nijeveen - Aanstaande zondagmiddag (10 juli) om 15.00 uur organiseren de gemeente Meppel en het waterschap Reest en Wieden de Big Jump in recreatieplas De Tussenboerslanden in Nijeveen. Jeugdwaterschapsbestuurder Aranka van Dalen en wethouder Ton Dohle geven het startschot.

 lees verder

   22-06-2011   Luxor Theater en Bikkel Dienstverlening zoeken New Kids
Hoogeveen - Het LUXOR Theater en Bikkel Dienstverlening zijn op zoek naar look-a-likes van de film New Kids. Op dinsdag 5 juli zal in Hoogeveen een screening plaatsvinden waar alle look-a-likes zich voor kunnen aanmelden.

 lees verder

   07-06-2011   Lions Golftoernooi levert 20 mille op voor goede doelen
Havelte - Achtentachtig mannen en vrouwen die gezamenlijk een balletje slaan, een spannende veiling, heerlijke barbecue en swingende livemuziek en dat allemaal op het 20e Lions Open Golftoernooi in Havelte. Het toernooi werd gehouden om geld in te zamelen voor het goede doel.

 lees verder

   06-06-2011   Spetterende optredens op warm Muziekfestival Blokzijl
Blokzijl - Met een grote hoeveelheid aan nationaal bekende artiesten, opende Lucie de Lange het Muziekfestival, ter ere van de opening van het Vaarseizoen, zaterdag in Blokzijl.

 lees verder

   03-06-2011   Zonovergoten Voorjaarsmarkt trekt veel bezoekers
Steenwijk - De Voorjaarsmarkt, die gehouden werd in de binnenstad van Steenwijk, trok veel bezoekers. Vooral de kinderen vermaakten zich uitstekend.

 lees verder

   01-06-2011   Blokzijl wacht bruisende opening vaarseizoen
Blokzijl - In het hemelvaartweekend wordt het vaarseizoen in Blokzijl geopend met een bruisend vierdaags muziekfestival. Het festival is van donderdag 2 tot en met zondag 5 juni. Tijdens het muziekfestival staan bekende artiesten op het drijvende podium in Blokzijl. Elke dag staat in een ander thema.

 lees verder

   27-05-2011   Mannenavond ongekend succes
Steenwijk - Na een druk bezochte nachtelijke première van Pirates of the Caribbean 4, was er donderdagavond een Mannenavond, inclusief de première van The Hangover 2. Het resultaat? Een uitverkochte zaal, feestende mannen en een Luxor Theater dat flink heeft uitgepakt!

 lees verder

   21-05-2011   Spetterende Mannenavond in het Luxor Theater
Steenwijk - Het Luxor Theater in Steenwijk organiseert donderdagavond 26 mei om 20.30 uur wederom een Mannenavond tijdens de Wereldpremiere van The Hangover: 2! Regio Steenwijkerland geeft in samenwerking met Luxor Theater Steenwijk 5x2 vrijkaarten weg.

 lees verder

   18-05-2011   Publiek laaiend enthousiast na nachtelijke voorpremiere Pirates
Steenwijk - Terwijl het overgrote deel van Steenwijk al in diepe rust was, was het bij het Luxor Theater in Steenwijk nog gezellig druk. Zo'n zeventig bioscoopbezoekers beleefden de nachtelijke voorpremière van deel 4 van Pirates of the Caribbean, die wereldwijd in première ging.

 lees verder

   13-10-2010   Feestelijke opening Autistart in Steenwijk
Onna - Zaterdagmiddag was de feestelijke opening van de Auti-Start woning in Onna. Het hieraan gekoppelde open huis werd druk bezocht door geinteresseerden.

 lees verder

   13-10-2010   Winnaar receptenwedstrijd WaterReijk is bekend
Steenwijk - De receptenwedstrijd van WaterReijk Weerribben Wieden Marketing, die in het kader van de culinaire maand september was georganiseerd, heeft veel enthousiaste reacties gekregen.

 lees verder

   14-08-2010   Prachtige Beltiger gondelvaart in topomstandigheden
Belt Schutsloot - Waar een klein dorp, enorm groot in kan zijn, bleek vrijdagavond 13 augustus. Belt Schutsloot stond in het teken van de jaarlijkse Gondelvaart, en kende geweldige (weers-) omstandigheden.

 lees verder

   28-05-2010   RTV Oost tourt weer door Overijssel
Nederland - RTV Oost tourt weer door Overijssel met de Zet m op 11-Tour. Vanuit 65 steden en dorpen wordt een dag lang live uitgezonden door Radio en TV Oost. Vrijdag 11 juni strijkt de Zet m op 11-Tour neer op de Rietweg in het plaatsje Nederland.

 lees verder

   27-05-2010   Toneelvereniging komt met eerste toneelstuk
Tuk - Het door Erika Elisa Karg geschreven toneelstuk: Greet het secreet, wordt op vrijdag 11 en zaterdag 12 juni opgevoerd in De Raadskelder het nieuwe Buurthuis te Tuk.

 lees verder

   07-05-2010   Josje K3 naar Steenwijkerwold
Steenwijkerwold - Josje van de populaire meidengroep K3 komt zaterdag 22 mei naar Steenwijkerwold.

 lees verder

   06-01-2010   Winters decor voor Wampex 2010
Vledder - Wampex Vledder wordt jaarlijks georganiseerd, van oudsher voor teams van politie, brandweer en gemeente personeel.

 lees verder

   06-09-2009   Open Dag brandweer Meppel
Meppel - Zaterdag hield de Meppeler brandweer een open dag. Met ongeveer 3000 bezoekers, konden de brandweerlieden spreken van een goed bezocht evenement.

 lees verder

   05-09-2009   Dag van het platteland
Staphorst - Zaterdag stond in het teken van de Dag van het Platteland. Dit werd in meerdere plaatsen gehouden.

 lees verder

   03-09-2009   Optocht dorpsfeest
Wanneperveen - Woensdagavond trokken vele versierde wagens en fietsen door Wanneperveen.

 lees verder

   21-08-2009   Ook avondcorso massaal bezocht
Sint-Jansklooster - Evenals het middagcorso, werd ook het avondcorso druk bezocht. Duizenden bezoekers kwamen naar het dorp om te genieten van dit verlichte schouwspel.

 lees verder

   21-08-2009   Bloemencorso trekt wederom veel bekijks
Sint-Jansklooster - Vrijdagmiddag trokken vele bezoekers naar Sint-Jansklooster voor het jaarlijkse bloemencorso. Dit bloemencorso, waarin Theater centraal staat, werd voor de 41ste keer gehouden.

 lees verder

   19-06-2009   Eerste aardgasstation Steenwijk geopend
Steenwijk - Vrijdagmiddag is het eerste aardgasstation in Steenwijk geopend.Gedeputeerde Theo Rietkerk van de provincie Overijssel en wethouder Luc Greven van de gemeente Steenwijkerland hebben het station op feestelijke wijze onthuld.

 lees verder

   19-06-2009   Pizzarestaurant Fratelli is weer open
Giethoorn - Na de fatale brand twee weken geleden is pizzarestaurant Fratelli vanaf vrijdag 19 juni weer geopend. Na dagen hard werken konden de eigenaren vandaag de deuren weer openen.

 lees verder

   30-05-2009   Zonnige 112-dag trekt veel bezoekers
Ruinerwold - De 112-dag die zaterdag 30 mei gehouden werd, trok vele bezoekers. De bezoekers kwamen uit de wijde omtrek naar het grote spektakel.

 lees verder

   24-05-2009   Hennie van der Most nieuwe Havenmeester
Blokzijl - Zaterdagmiddag 23 mei is zakenman Hennie van der Most geslaagd voor Havenmeester d Honneur Blokzijl 2009.

 lees verder

   12-10-2008   Stralend herfstweer op massaal bezochte politiedag
Zwolle - Dat de Wijthmenerplas zaterdag 11 oktober ‘the place to be’ was, is meer dan ruimschoots bewezen. Ruim 10.000 mensen bezochten op de prachtige, zonovergoten herfstdag de politiedag van Twente, IJsselland en Noord- en Oost-Gelderland.

 lees verder

   28-09-2008   Jan en Monique Smit openen vernieuwd Smithy's
Eesveen - Zaterdagavond werd in discotheek Smithy's Palace een nieuwe zaal geopend, "Party Palace".

 lees verder

   03-09-2008   Optocht Wanneperveen [update!]
Wanneperveen - Woensdagavond vertrok rond 19.00 uur traditioneel de bonte stoet met wagens en fietsers.

 lees verder

   30-08-2008   Bloemencorso Vollenhove trekt veel bezoekers
Vollenhove - Zaterdagmiddag ging het bloemencorso in Vollenhove van start. De vijftien bloemenwagens trokken enorm veel bekijks. Eerder op de dag vond al het kindercorso plaats.

 lees verder

   16-08-2008   Theatercorso Sint-Jansklooster op hoog niveau
Sint-Jansklooster - Dit weekend staat Sint-Jansklooster volledig in het teken van het jaarlijkse bloemencorso. Gister trokken 14 prachtige bloemenwagens voorbij de bezoekers die massaal voor de 40e editie naar het dorp kwamen.

 lees verder

   15-06-2008   Optreden Nick & Simon in bomvol uitgaanscentrum
Ruinerwold - Zaterdagavond heeft het Nederlandstalige duo Nick & Simon opgetreden in een bomvolle zaal bij uitgaanscentrum De Klok in Ruinerwold.

 lees verder

   03-06-2008   Avondvierdaagse van start
Steenwijk - Maandagavond ging de Steenwijker avondvierdaagse voor de 55e keer van start.

 lees verder

   16-05-2008   Jubileumtocht voor scootmobielers
Steenwijk - Vanochtend is rond 10 uur de tiende toertocht voor scootmobielers van start gegaan.

 lees verder

   25-04-2008   Dikdakkers op examenstunt
Meppel - Vandaag stond de examenstunt van CSG Dingstede in het teken van cowboys en indianen.

 lees verder

   30-03-2008   Muziekauto in binnenstad
Steenwijk - De activiteitencommissie van Handelsvereniging Steenwijk haalde 'De Muziekauto' naar de binnenstad.

 lees verder

   07-02-2008   Jarige brandweer Steenwijk viert het met u!
Steenwijk - Zaterdag 9 februari bent u van harte welkom om samen met brandweer Steenwijk het 100-jarig jubileum te vieren. Het korps heeft voor u een fantastische tentoonstelling in petto, waar naast foto's ook oude voertuigen ed aanwezig zijn.

 lees verder

   31-12-2007   Onna gaat in knallen op
Onna - Maar liefst 31 melkbussen werden er vanochtend gebruikt voor het traditionele carbid schieten in Onna.

 lees verder

   29-12-2007   Klompenrace in Rouveen
Rouveen - Gisteravond werd in Rouveen de 6e editie van de klompenrace georganiseerd.

 lees verder

   16-12-2007   Kerstkoopavond in Charles Dickens sfeer
Steenwijk - Londen 1899; zo zag de Steenwijker binnenstad er zaterdagavond uit.

 lees verder

   08-12-2007   Kerstmarkt Trias
Meppel - Vandaag was er weer de jaarlijks terugkerende kerstmarkt van Rusland Kinderhulp Nijeveen/Meppel, welke onder grote belangstelling werd bezocht.

 lees verder

   02-12-2007   Super Piraten Festijn groot succes
Steenwijk - Zaterdagavond vierde het Super Piratenfestijn in De Meenthe zijn derde editie.

 lees verder

   28-11-2007   Diddle op bezoek in Meppel
Meppel - De immens populaire Diddle was vanmiddag even op bezoek in Meppel.

 lees verder

   24-11-2007   Bestaria Steenwijk 1 jaar
Steenwijk - Bestaria Steenwijk organiseert middag voor kinderen.

 lees verder

   17-11-2007   Intocht Sinterklaas
Steenwijk - Vanmiddag was het lange tijd spannend in Steenwijk. Op het Steenwijkerdiep zou Sinterklaas aankomen, maar of dat helemaal goed ging..?

 lees verder