home | contact | adverteren | maak startpagina | maak favoriet | rss | inloggen    Zaterdag, 19 April 2014
Regio Steenwijkerland

.: Gieterse pizzeria verwoest door uitslaande brand Video bij artikel  
Regio Steenwijkerland: Gieterse pizzeria verwoest door uitslaande brand
Gepubliceerd op: 03-06-2009    Bekijk kaart Kaart Video bij artikelVideo
Giethoorn - In de nacht van dinsdag op woensdag is Pizzeria Fratelli aan het Binnenpad in Giethoorn, getroffen door een grote uitslaande brand.
   

Rond één uur werd melding gemaakt van een binnenbrand aan het Binnenpad, tegenover restaurant De Fanfare. De brandweerkorpsen van Giethoorn en Steenwijk rukten bij de eerste alarmering met groot materieel uit, maar het eetcafé bleek bij aankomst al een grote vlammenzee te zijn.

 

Het vuur was inmiddels uit het rieten dak geslagen, en greep snel om zich heen. Door het vele vliegvuur dat van de rieten kap kwam, werd ook gevreesd voor een naastgelegen woonboerderij. Deze kon dankzij de massale inzet van de brandweer behouden blijven. Wel liep deze woning veel waterschade op.

 

De brandweerkorpsen uit Steenwijk, Giethoorn en Zwartsluis waren nog geruime tijd bezig met het nablussen van het totaal verwoeste eetcafé. Voor zover bekend deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. De oorzaak van de brand is nog onbekend, hier zal nader onderzoek naar worden gedaan.

 

Burgemeester Apotheker van de gemeente Steenwijkerland, kwam naar de locatie en liet zich persoonlijk op de hoogte brengen. Daarbij stak de burgemeester de zeer aangeslagen personeelsleden van de pizzeria en de buurtbewoners een hart onder de riem. terug naar het nieuwsoverzicht
  

Video  
Het kan soms voorkomen dat er reclame te zien is, voordat de video wordt getoond.Relevante items Opties:
Politie zoekt verdachte man bij bra...
Verdachte aangehouden in onderzoek ...
Getuigen gezocht van autobrand
Politie zoekt getuigen brand bungal...
Terrasbrand op de Markt in Steenwij...
Hennepkwekerij aangetroffen na bran...
Heidebrand in Darp
Artikel doorsturen via e-mail
Artikel afdrukken
Mail de redactie