home | contact | adverteren | maak startpagina | maak favoriet | rss | inloggen    Zaterdag, 19 April 2014
Regio Steenwijkerland

.: Drie dodelijke slachtoffers bij verkeersongeval Scheerwolde Video bij artikel  
Regio Steenwijkerland: Drie dodelijke slachtoffers bij verkeersongeval Scheerwolde
Gepubliceerd op: 13-06-2010    Bekijk kaart Kaart Video bij artikelVideo
Scheerwolde - Op de Blokzijlseweg (N333, tussen Steenwijk & Blokzijl) ter hoogte van Scheerwolde, heeft in de nacht van zaterdag op zondag een dramatisch verkeersongeval plaatsgevonden. Bij het ongeval waren drie dodelijke slachtoffers te betreuren. TWEEDE UPDATE!
   

Even voor twaalven kreeg de meldkamer de melding binnen van het ongeval, waarbij gesproken werd over een waterongeval. Brandweerteams uit Steenwijk, Giethoorn en de Hasselter duikers gingen met spoed ter plekke en troffen een ravage aan, vlak voor de brug bij Scheerwolde. Een auto met drie inzittenden kwam vanuit de richting van Blokzijl en reed in de richting van Steenwijk. Na de brug bij de Wetering is de bestuurder van de auto, een 18-jarige man uit Emmeloord, door onbekende reden vermoedelijk de macht over het stuur kwijtgeraakt in een bocht naar links. Vervolgens botste de auto bij het uitkomen van deze bocht met hoge snelheid en horizontaal tegen een boom. Door die enorme klap scheurde de auto in twee stukken, die in de sloot langs de Blokzijlseweg terecht kwamen. Naast de 18-jarige bestuurder kwamen twee inzittenden van de auto, twee mannen van 18 en 19 jaar uit Emmeloord, bij het ongeval om het leven. Alle inzittenden waren op slag dood. De N333 tussen Steenwijk en Blokzijl is tot vroeg in de ochtend afgesloten geweest voor het verkeer, in verband met het onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Voor de hulpdiensten, die weinig meer konden doen dan assistentie verlenen bij de berging, is nazorg geregeld.

Update:
Een van de omgekomen jongens speelde bij Sportclub Emmeloord. De familiedag, die voor vandaag gepland stond, is afgelast. Dat maakte de sportclub vanmiddag bekend op haar website.

Update 2:
De politiewoordvoerder heeft bekend gemaakt dat de bestuurder van de auto geen rijbewijs had. Het is nog onduidelijk of er ook drank in het spel was. terug naar het nieuwsoverzicht
  

Video  
Het kan soms voorkomen dat er reclame te zien is, voordat de video wordt getoond.Relevante items Opties:
Bestuurder ernstig gewond na verkee...
Man om het leven gekomen bij verkee...
Man aangehouden voor rijden onder i...
Motorrijder in voetgangersgebied on...
Bromfietser gewond bij verkeersonge...
Motorrijdster gewond na ongeval
Automobilist ernstig gewond na onge...
Artikel doorsturen via e-mail
Artikel afdrukken
Mail de redactie