home | contact | adverteren | maak startpagina | maak favoriet | rss | inloggen    Woensdag, 16 April 2014
Regio Steenwijkerland

.: Politie zoekt getuigen van verlaten plaats ongeval   
Regio Steenwijkerland: Politie zoekt getuigen van verlaten plaats ongeval
Gepubliceerd op: 26-07-2012    
Meppel - Maandagochtend 23 juli rond 09.00 uur vond er een verkeersongeval plaats op de A28 tussen Meppel en De Wijk. De vermoedelijke bestuurder verliet de plaats van het ongeval, de politie is op zoek naar getuigen.
   
Een auto met daarin vier inzittenden reed in de richting van Meppel naar Hoogeveen toen deze vlakbij afslag De Wijk door nog onbekende oorzaak over de kop is geslagen. Het voertuig kwam tegen de middenvangrail tot stilstand. Toen de agenten kwamen, lagen twee inzittenden in de berm, een derde persoon stond langs de kant.

De vierde inzittende, de vermoedelijke bestuurder, is er vandoor gegaan. Hij heeft de plaats van het ongeval om nog onduidelijke redenen verlaten. Zijn identiteit is bekend bij de agenten, maar tot op heden nog niet getraceerd. Omstanders hebben direct eerste hulp verleend. De drie mannen zijn voor controle naar het ziekenhuis in Meppel gebracht.

De politie is op zoek naar getuigen die het ongeval hebben zien gebeuren of de donkerkleurige BMW kort voor het ongeval hebben zien rijden. Getuigen kunnen zich melding bij de politie in Meppel via 0900-8844.

 terug naar het nieuwsoverzicht
  

Relevante items Opties:
Bestuurder ernstig gewond na verkee...
Man om het leven gekomen bij verkee...
Man aangehouden voor rijden onder i...
Motorrijder in voetgangersgebied on...
Bromfietser gewond bij verkeersonge...
Motorrijdster gewond na ongeval
Automobilist ernstig gewond na onge...
Artikel doorsturen via e-mail
Artikel afdrukken
Mail de redactie