home | contact | adverteren | maak startpagina | maak favoriet | rss | inloggen    Maandag, 21 April 2014
Regio Steenwijkerland

.: Politienieuws 31 juli   
Gepubliceerd op: 31-07-2012    
Steenwijkerland - Politieberichten van dinsdag 31 juli 2012.
   

Gewond bij verkeersongeval

Staphorst Dinsdagmorgenvroeg 31 juli is een 21-jarige automobilist uit Dalfsen gewond geraakt bij een verkeersongeval op de A28. Door de brandweer werd hij uit zn auto gehaald. De Dalfsenaar werd met hoofd- en nekletsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het slachtoffer was om onduidelijke reden met snelheid tegen de achterzijde van een voor hem rijdende vrachtwagen (oplegger) gebotst. Die werd bestuurd door een 38-jarige man uit Lichtenvoorde. Mogelijk dat de regen een rol heeft gespeeld. Naar de toedracht van het ongeval wordt een nader onderzoek ingesteld.


Man gewond na overval in woning

Zwolle - Aan de Corellistraat is maandagavond 30 juli een 70-jarige bewoner overvallen in zijn woning, waarbij hij gewond is geraakt. De man werd op straat door een vrouw aangesproken die hem wat te drinken vroeg. Na een glaasje water in de woning te hebben gedronken, wilde zij geld hebben. Toen de man dit weigerde kreeg hij een klap en viel met zijn hoofd tegen de muur. Hij is met hoofdletsel naar het ziekenhuis overgebracht. De vrouw ontvreemdde zijn portemonnee en fiets. De politie heeft een nader onderzoek ingesteld in de omgeving, waarbij de fiets inmiddels weer is aangetroffen. Het onderzoek naar de verdachte loopt nog.


Politie houdt Meppeler aan terzake mishandeling

Meppel De politie hield maandagavond een 24-jarige inwoner van Meppel aan. Kort voor zijn aanhouding kwam hij met vier bekenden bij een 29-jarige plaatsgenoot aan de deur. Er ontstond een woordenwisseling waarbij de 24-jarige hem sloeg en schopte. Hierna nam de groep de benen. De verdachte kon snel aangehouden worden als verdachte van mishandeling. Hij werd ingesloten.


Beschonken man aangehouden voor vernieling

Leeuwarden De politie heeft maandagmiddag een 44-jarige inwoner van Wapse aangehouden op verdenking van vernieling. Voorbijgangers hadden via 1-1-2 de politie gewaarschuwd toen ze op deAndringastate een zwaar beschonken man vernielingen zagen aanrichten in een tuin van een woning in de straat. Agenten gingen naar de opgegeven locatie en daar werd de 44-jarige aangehouden. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau en ter ontnuchtering ingesloten. terug naar het nieuwsoverzicht
  

Geen foto's aanwezig


Relevante items Opties:
Conductrice bedreigd
Twee winkels doelwit inbrekers
Twee mannen aangehouden voor wapenb...
Man aangehouden voor autovernieling
Man aangehouden na bedreiging agent...
Rijbewijs snelheidsduivel ingevorde...
Twee jongemannen aangehouden voor v...
Artikel doorsturen via e-mail
Artikel afdrukken
Mail de redactie